Fællesantennealæg

I de tinglyste Lokalplaner og Deklarationer for vores område kræves det, at alle boliger er tilsluttet det fælles antenneanlæg. Fra Grundejerforeningens start har antenneanlægget været den samlende aktivitet.

I mange år modtog foreningen Tv-signalerne via antenner og paraboler på vores egen mast. Anskaffelsesudgiften for en ny kanal blev stadig større, og da vi blot er 67 boliger til at dele udgiften, blev der kun opnået flertal for nogle få ekstra kanaler. I 2004 var der i alt 10 kanaler, heraf 3 betalingskanaler.

På Generalforsamlingen i 2006 blev det vedtaget, at få leveret Tv- og radio-signaler fra TDC Kabel Tv - nu YouSee. Foreningen ejer stadig fordelingsnettet, som blev moderniseret til at klare de mange Tv-kanaler, Internet og IP-telefoni.

Alle betaler for kanalerne i "Grundpakken" via kontingentet til Grundejerforeningen. Ønsker man de ekstra kanaler i "Mellempakken" eller "Fuldpakken" abonnerer den enkelte husstand på disse direkte hos YouSee. Det samme gælder Internet ("Bredbånd") og IP-telefoni.

 


www.2640V.dk - Grundejerforeningen Plantagegrundene - 2640 Hedehusene